Приготувати мило з нуля не так складно, як може здатися, головне - завжди дотримуйтесь техніки безпеки, послідовність дій і вибирайте тільки перевірені рецепти. Багато в чому успіх в приготуванні мила з нуля залежить саме від рецепта. Якщо ви вибрали рецепт з ненадійного джерела, перевірте його додатково на калькуляторі щоб уникнути невдач.
Це шоколадне мило з нуля вас напевно порадує не тільки дивовижним ароматом, але і приємною ніжною піною і доглядаючими властивостями.
Рецепт шоколадного мила з нуля розрахований на 480г готового мила.
Діставати таке мило з форми краще через добу. Якщо хочете, щоб мило пройшло стадію гелю - укутайте форму, якщо ж ні - поставте на годину в холодильник. Бажано форму відразу накрити плівкою щоб уникнути попадання повітря і надалі появи содового попелу.