Категорії товарів
Мило зі штампом
Рейтинг:
Поділитися:

Мило зі штампом

Штампи в милі - це один з найцікавіших і досить нескладних способів зробити мило ще гарнішим та індивідуальним. Зараз ми поговоримо про силіконові штампи з відкритим бортиком. Для цього літнього мила ми обрали силіконовий штамп пір'їнка.

Штампи в милі - це один з найцікавіших і досить нескладних способів зробити мило ще гарнішим та індивідуальним. Зараз ми поговоримо про силіконові штампи з відкритим бортиком. Для цього літнього мила ми обрали силіконовий штамп пір'їнка.

Мило зі штампом цікаво тим, що з ним ви можете створювати цілі колекції, заливати мило одним кольором, поглиблення обробляти Мікою або перламутром, міняти кольори - в загальному, експериментувати і творити. 

 

 

Що потрібно для приготування:

  • 60г білої мильної основи
  • 40г прозорої мильної основи
  • Пігмент синій
  • Перламутр золотий
  • Глітер біло-фіолетовий
  • Запашка L'Еau par Kenzo
  • Форма пластикова квадрат
  • Штамп Пір’їнка
Мило зі штампом

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуйте всі інгредієнти і повторіть для себе послідовність дій, в цьому милі це особливо важливо.

  • 2.

    Покладіть штамп виступами вгору, 12г прозорої мильної основи розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Додайте перламутр золотий і запашку, перемішайте і залийте мило в форму, акуратно, не заливаючи штамп.

  • 3.

    Розтопити 3-4г білої основи, залийте нею штамп, збризніть поверхню спиртом.

  • 4.

    Частину прозорої основи, що залишилася розтопіть, додайте краплю синього барвника, гліттер, запашку, перемішайте і залийте в форму. Поверхню збризніть спиртом.

  • 5.

    Останній шар зробіть з білої основи. Розтопіть її на водяній бані, додайте 1 краплю синього барвника, гліттер і запашку, перемішайте і залийте. Попередній шар продряпайте виделкою або зубочисткою. Збризніть останній шар спиртом щоб прибрати бульбашки.

  • 6.

    Дайте милу застигнути - 1-2 години, потім вийміть з форми, акуратно відокремте штамп. Мило готове.

     

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
121.00
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
24.00
0,5
0,5
1
24.00
0,5
0,5
1
34.00
0,5
0,5
1
62.79
0,5
0,5
1
4.50
0,5
0,5
1
22.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар