Авторське мило "Солодкий персик"
Коли за вікном прохолодно, хочеться тепла і смачних ароматів. Тема сьогоднішнього мила буде зі смаком солодкого персика і банана, що нагадує про теплі літні дні.
Коли за вікном прохолодно, хочеться тепла і смачних ароматів. Тема сьогоднішнього мила буде зі смаком солодкого персика і банана, що нагадує про теплі літні дні.
Коли за вікном прохолодно, хочеться тепла і смачних ароматів. Тема сьогоднішнього мила буде зі смаком солодкого персика і банана, що нагадує про теплі літні дні.
Основу ріжемо дрібними кубиками і плавимо в мікрохвильовій печі.
Розділимо рідку мильну масу на дві частини: 200 грам і 800 грам.
У ємність, де 200 грам основи додаємо: 0,5 чайної ложки діоксиду титану, 6 крапель аромату «Персик-банан».
В інші 800 грам основи додамо: 3 краплі червоного пігменту, 2 краплі жовтого пігменту, 14 крапель аромату. Вийде ніжний персиковий колір.
Все перемішуємо одночасно і обробляємо спиртом.
Виливаємо персикову основу в форму. Перед тим обробити спиртом.
Коли перший шар основи візьметься щільною плівкою, починаємо акуратно вводити білу масу, використовуючи шприц або ложку. У готовому шматочку мила будуть красиві малюнки.
Обробляємо спиртом другий шар основи і чекаємо поки охолоне. Для прискорення процесу застигання, можна поставити в холодильник.
Витягуємо готове мило з форми на дошку. Рівно розрізаємо на частини шириною 1,5 сантиметра. Шматочок мила буде важити приблизно 100-110 грам.
Залишити мило в сухому місці на добу.
Упаковка. У глянцеві пакетики вкладаємо кожен шматочок мила. Декоруємо наклейкою і паперовою стрічкою. Політ фантазії, на етапі упаковки, без кордонів.