Авторське мило "Солодкий персик"

30.07.2019
Авторське мило "Солодкий персик"

Авторське мило "Солодкий персик"

Коли за вікном прохолодно, хочеться тепла і смачних ароматів. Тема сьогоднішнього мила буде зі смаком солодкого персика і банана, що нагадує про теплі літні дні.

Коли за вікном прохолодно, хочеться тепла і смачних ароматів. Тема сьогоднішнього мила буде зі смаком солодкого персика і банана, що нагадує про теплі літні дні.

Що потрібно для приготування:

  • Англійська гліцеринова основа - 1 кілограм;
  • червоний пігмент;
  • жовтий пігмент;
  • діоксид титану (білий пігмент);
  • аромат "Персик-банан";
  • силіконова форма на 1 кілограм мила;
  • ваги кухонні;
  • 2 ємності для плавлення мильної основи в мікрохвильовій печі;
  • дерев'яні палички для розмішування;
  • спирт;
  • шприц;
  • верстат для нарізки мила;
  • рукавички;
  • коробки, стрічки для упаковки і прикраси готового мила.

 

Авторське мило "Солодкий персик"

Процес приготування:

  • 1.

    Основу ріжемо дрібними кубиками і плавимо в мікрохвильовій печі.

  • 2.

    Розділимо рідку мильну масу на дві частини: 200 грам і 800 грам.

  • 3.

    У ємність, де 200 грам основи додаємо: 0,5 чайної ложки діоксиду титану, 6 крапель аромату «Персик-банан».

  • 4.

    В інші 800 грам основи додамо: 3 краплі червоного пігменту, 2 краплі жовтого пігменту, 14 крапель аромату. Вийде ніжний персиковий колір.

  • 5.

    Все перемішуємо одночасно і обробляємо спиртом.

  • 6.

    Виливаємо персикову основу в форму. Перед тим обробити спиртом.

  • 7.

    Коли перший шар основи візьметься щільною плівкою, починаємо акуратно вводити білу масу, використовуючи шприц або ложку. У готовому шматочку мила будуть красиві малюнки.

  • 8.

    Обробляємо спиртом другий шар основи і чекаємо поки охолоне. Для прискорення процесу застигання, можна поставити в холодильник.

  • 9.

    Витягуємо готове мило з форми на дошку. Рівно розрізаємо на частини шириною 1,5 сантиметра. Шматочок мила буде важити приблизно 100-110 грам.

  • 10.

    Залишити мило в сухому місці на добу.

  • 11.

    Упаковка. У глянцеві пакетики вкладаємо кожен шматочок мила. Декоруємо наклейкою і паперовою стрічкою. Політ фантазії, на етапі упаковки, без кордонів.