Категорії товарів
Гліцеринове мило
Рейтинг:
Поділитися:

Гліцеринове мило

Гліцеринове мило ручної роботи цікаве тим, що при правильному приготуванні воно виходить прозорим і дуже красивим. Кілька слів про користь і шкоду такого мила. До плюсів, безумовно, відноситься краса мила, його високі зволожуючі властивості. Од нако одним з мінусів в є те, що гліцерин не натуральний синтетичний компонент. При тривалому використанні такого мила на обличчі з'являється тонка плівка, що в свою чергу призводить до закупорки пір. Однак для сухих ділянок шкіри гліцеринове мило просто незамінне.  

Гліцеринове мило ручної роботи цікаве тим, що при правильному приготуванні воно виходить прозорим і дуже красивим. Кілька слів про користь і шкоду такого мила. До плюсів, безумовно, відноситься краса мила, його високі зволожуючі властивості. Од нако одним з мінусів в є те, що гліцерин не натуральний синтетичний компонент. При тривалому використанні такого мила на обличчі з'являється тонка плівка, що в свою чергу призводить до закупорки пір. Однак для сухих ділянок шкіри гліцеринове мило просто незамінне. 

Домашнє мило з гліцерином можна приготувати як з основи, так і з нуля. Для досвідчених миловарів підійде рецепт мила з нуля, однак він більш складний, ніж звичайні, і має свої нюанси, які необхідно дотримуватися щоб домогтися прозорості. 

Якщо ви хочете зробити мило з основи з гліцерином, додайте замість базового олії в рецепт 1/3 або 1/2 столової ложки гліцерину. Цього буде достатньо для отримання зволожуючого і пом'якшувального ефекту. 

Якщо ви хочете отримати саме прозоре мило, використовуйте звичайний рецепт мила з основи, але замість білої використовуйте прозору . Додавайте харчові барвники, вони замутнено основу. 

Вплив цього м'якого мила з гліцерину, зробленого в домашніх умовах, обов'язково вам сподобається. До того ж воно так красиво виглядає.

 

Що потрібно для приготування:

  • Гліцерин - 67,5г 
  • Пальмова олія - ​​150г 
  • Кокосове масло - 105г 
  • Кетамін - 100г 
  • Оливкова олія - ​​90г 
  • Стеаринова кислота - 25г 
  • Луг - 69,3г  
  • Вода - 144,2г 
  • Спирт - 157,5г 
  • Також вам знадобиться сироп - в 45г води розбавте 112,5г цукрової пудри.
Гліцеринове мило

Процес приготування:

  • 1.

    Відлийте 20г оливкової олії від загальної ваги, а інші олії розтопіть на водяній бані, далі при однаковій температурі влийте розведену попередньо луг і збийте блендером, довівши до сліду. Уважно розводьте луг, щоб виконувати всі заходи безпеки.

  • 2.

    Далі доводимо масу до стадії гелю, поставивши ємність на водяну баню, тримаємо близько 40 хвилин, періодично помішуючи.

  • 3.

    Зваріть сироп, повністю розчинивши цукор, розведіть стеарин в гліцерині.

  • 4.

    Після проходження гелю акуратно влийте ¾ всього обсягу спирту в каструлю з мильною масою і закрийте кришку на 5 хвилин. 

  • 5.

    Влийте цукровий сироп, потім влийте гліцерин і залишок спирту, добре перемішайте.

  • 6.

    Через 10 хвилин додайте пережир - 20г оливкової олії. З'явиться піна, яку збризкують спиртом до повного видалення. Зніміть мило з вогню.

  • 7.

    Через 3 хвилини перевірте мило. Якщо з'явилася пінка - знову збризніть спиртом.

  • 8.

    Заливайте мило в форму, попередньо окропивши і форму, і поверхню мила. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
18.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
34.00
0,5
0,5
1
47.00
0,5
0,5
1
18.00
0,5
0,5
1
135.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар