Олія Жожоба нерафінована
Нерафіновану олію жожоба отримують методом холодного пресування з горіхів (плодів) рослини Симмондса.
Зовнішній вигляд: рідкий віск натурального походження яскраво-жовтого кольору, при нагріванні перетворюється на в'язку маслянисту масу. При температурі 16 0С можливий осад, який зникає при нагріванні понад 45 0С.
Застосування олії жожоба і властивості в косметології
Використовується в якості пережиру в милі з нуля, від 5 до 10%, що прискорює появу «сліду» і створює стабільну піну.
Зважаючи на наявність великої кількості амінокислот, по структурі схожих з колагеном, олія жожоба ідеально підходить для шкіри тіла і для обличчя. У складі 10% олеїнової кислоти і 70,82% гадоленової. Такий комплекс поряд з іншими мікроелементами знаходить широке застосування жожоба в кремах від зморшок, в засобах для повік, губ, декольте, обличчя та шиї. Купити олію жожоба актуально власницям сухої і жирної шкіри, до того ж ціна в Aromasoap прийнятна по Україні.
Благотворний вплив олії жожоба і для волосся: відновлює структуру, надає шовковистість і блиск. Додається в шампуні, кондиціонери, а також в засоби для вій і брів.
- Класифікація Нерафінована