Категорії товарів
Все про масло какао
Рейтинг:
Поділитися:

Все про масло какао

У світі миловаріння і домашньої косметики масло какао одне з найулюбленіших і популярних. Маслом какао лікують застуду і кашель, з ним роблять шоколад і цукерки, бальзами для губ. Какао-масло отримують з тертого какао методом пресування і подальшої обробки.

У світі миловаріння і домашньої косметики масло какао одне з найулюбленіших і популярних. Маслом какао лікують застуду і кашель, з ним роблять шоколад і цукерки, бальзами для губ. Какао-масло отримують з тертого какао методом пресування і подальшої обробки.

Какао-масло буває

  • Натуральним, нерафінованим, I віджиму (максимум корисних речовин, насичений колір і сильний запах);
  • Рафінованим, дезодорованим (додатково очищене, майже без запаху, світле, довше зберігається).

Нерафіноване масл опідійде для косметичних цілей і кулінарії.

Рафіноване масло какао краще використовувати:

  • Вагітним жінкам і годуючим матерям;
  • Маленьким дітям (до 3-х років);
  • Для чутливої ​​шкіри;
  • Коли присутність запаху небажана.

Масло какао регенерує шкіру, пом'якшує її і зволожує, збільшує еластичність. Воно загоює ранки, допомагає при екземі, розгладжує мімічні зморшки, зміцнює волосся і омолоджує.

Для обличчя:

  • Догляд за старіючою шкірою;
  • Від темних кіл;
  • Від дрібних зморшок.

Для тіла:

  • Від розтяжок;
  • Для пружності;
  • Догляд за стопами;
  • Лімфодренажний масаж.

Для волосся:

  • Від посічених кінчиків;
  • Для зміцнення.

Для губ:

  • Від сухих, обвітрених, потрісканих губ.

З маслом какао добре робити «зимову» косметику, лінійку «anti-age» і засоби по догляду за волоссям. Масло какао до душі багатьом миловарам. Воно надає дивовижний аромат натуральному милу і впливає на властивості. Мило з какао тверде, а пінка ніжна, кремова.

 

Особливості: потрібно дотримуватися відсоток введення. Досить 10-15%. Якщо збільшити, то мило з нуля буде кришитися. Протипоказання: індивідуальна непереносимість. Попередній тест робити обов'язково!

 

 

Завантажити PDF Роздрукувати

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар