Категорії товарів
Шоколадні бомбочки-шипучки
Рейтинг:
Поділитися:

Шоколадні бомбочки-шипучки

Ці милі шипучки завоювали любов у маленьких любителів похлюпаться у ванній. Та й дорослим, насправді, вони дуже подобаються. Купання перетворюється в забавну гру. Аромат наповнює ванну кімнату і прекрасно розслабить тіло.

Шоколадні бомбочки-шипучки

Ці милі шипучки завоювали любов у маленьких любителів похлюпаться у ванній. Та й дорослим, насправді, вони дуже подобаються. Купання перетворюється в забавну гру. Аромат наповнює ванну кімнату і прекрасно розслабить тіло. Релаксувати при свічках і з ароматними шоколадними бомбами буде чудовим ритуалом, бажано перед сном.

Пора розповісти, як же їх приготувати ці шиплячі штучки. Робити їх просто, якщо знати всі нюанси. У будь-якої господині на кухні знайдуться практично всі інгредієнти.

 

Дотримуючись всі пункти і поради рецепта, результатом будете задоволені однозначно. Так само можна задіяти діток для спільного творіння шіпучек. Процес творчий і захоплюючий для багатьох. Успіху і натхнення вам у приготуванні!

 

Що потрібно для приготування:

  • Сода - 12 столових ложок;
  • Лимонна кислота - 6 столових ложок;
  • Какао-порошок - 2 чайні ложки;
  • Отдушка "Масло какао" - 10 крапель;
  • Столова і чайна ложки;
  • Ємність для змішування інгредієнтів - 2 штуки;
  • Форми для бомб (у мене пластикові півсфери, але можна брати і інші силіконові, невеликі форми) - 3 штуки;
  • Кавомолка для перетирання лимонної кислоти;
  • Маска або респіратор;
  • Рукавички гумові.
Шоколадні бомбочки-шипучки

Процес приготування:

  • 1.

    Одягаємо рукавички, маску. Можна ще окуляри і фартух додатково. Дотримуйтеся всіх правил безпеки, щоб не пошкодити шкіру і слизові.

  • 2.

    Для початку беремо соду і змішуємо її з ароматом.

  • 3.

    Якщо ви хочете зробити двоколірні бомбочки, тоді варто розділити масу на дві частини.

  • 4.

    В одну частину додати какао і добре вимішати.

  • 5.

    Беремо лимонну кислоту (якщо її кристали великі, тоді перетираємо в кавомолці). Не поспішайте відразу відкривати кришку і вдихати пил кислоти.

  • 6.

    Лимонну кислоту додаємо в основну масу і ложкою ретельно змішуємо.

  • 7.

    Беремо формочку однієї півсфери і щільно накладаємо білу, потім коричневу маси чергуючи.

  • 8.

    Так само зробити і з другої півсферою, залишивши гірку, щоб потім скріпити дві частини.

  • 9.

    З'єднуємо рівно дві півсфери і сильно притискаємо один до одного.

  • 10.

    Якщо силіконова форма, то просто наповнюємо до краю.

  • 11.

    Залишаємо на кілька хвилин в формі.

  • 12.

    Дістаємо дуже акуратно з форми і викладаємо на суху серветку.

  • 13.

    Приміщення повинно бути без вологи, так як бомбочки можуть засичати передчасно.

  • 14.

    Якщо ви їх готуєте на подарунок, то через день можна запакувати в прозорі пакетики або коробочки, декоруючи стрічками, квітами, намистинами, стразами, гудзиками.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
116.00
0,5
0,5
1
53.69
0,5
0,5
1
47.00
0,5
0,5
1
12.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар