Категорії товарів
Цукровий скраб - Великодня морквина
Рейтинг:
Поділитися:

Цукровий скраб - Великодня морквина

Що краще ознаменує настання свята - чим яскравий і красивий подарунок, особливо оформлений ось так незвично. Спробуйте зробити цей цукровий скраб, це не займе у вас багато часу. Рецепт підійде і для новачків. 

Що краще ознаменує настання свята - чим яскравий і красивий подарунок, особливо оформлений ось так незвично. Спробуйте зробити цей цукровий скраб, це не займе у вас багато часу. Рецепт підійде і для новачків. 

Цей скраб готувати досить просто, кремоподібну основу додали для того, що б скраб милився і добре тримав форму. Ви можете використовувати будь-яку іншу олію та ароматизатор на ваш розсуд, ми скористалися саме антицелюлітною композицією, для поліпшення ефективності скрабу.

Що потрібно для приготування:

  • 50 г кремоподібної мильної основи;
  • 1склянка білого цукру;
  • 10 г оливкової рафінованої олії;
  • 10 крапель ефірної оліі - композиція «Антицелюліт»;
  • 5 крапель помаранчевого харчового барвника;
  • Зелена паперова стрічка;        
  • Пакувальний поліетилен, як для квітів. 
Цукровий скраб - Великодня морквина

Процес приготування:

  • 1.

    На водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопіть кремоподібну мильну основу, не доводьте до кипіння.

  • 2.

    У склянку білого цукру додайте оливкову олію, перемішайте, потім влийте розтоплену мильну основу і знову добре перемішайте.

  • 3.

    Додайте барвник і вимішуйте масу до тих пір, поки вона не стане однотонною.

  • 4.

    В останню чергу додайте ефірну олію, знову перемішайте.

  • 5.

    Наріжте паперову стрічку на смужки, довжиною в 20 см.

  • 6.

    З поліетилену сформуйте конуси, у вигляді пакетика, всипте туди цукровий скраб. Потім вставте нарізану стрічку пучками так, щоб вийшов хвіст морквини.

  • 7.

    Зав’яжіть зеленою стрічкою. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
166.00
0,5
0,5
1
50.00
0,5
0,5
1
70.00
0,5
0,5
1
17.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар