Категорії товарів
Освіжаючий тонік для жирної шкіри
Рейтинг:
Поділитися:

Освіжаючий тонік для жирної шкіри

Прийшла літня пора і добре б задуматися про правильне зволоження в спекотні дні. А в ньому, між іншим, потребує навіть жирна шкіра. Пропонуємо вам створити тонік для обличчя з високими зволожуючими якостями, що підходить саме для жирної шкіри. Цей тонік тонізує і зволожує.

 

Прийшла літня пора і добре б задуматися про правильне зволоження в спекотні дні. А в ньому, між іншим, потребує навіть жирна шкіра. Пропонуємо вам створити тонік для обличчя з високими зволожуючими якостями, що підходить саме для жирної шкіри. Цей тонік тонізує і зволожує. Завдяки д-пантенол він лікує шкіру, саліцилова кислота скорочує вироблення підшкірного сала, підсушує.  

Як бачите, цей тонік готується досить швидко. У його складі враховані консерванти - сорбат калію і саліцилова кислота. Наноситься цей тонік, як і інші, за допомогою ватного диска на попередньо вмите обличчя

 

Що потрібно для приготування:

  • Гідролат лемонгасса - 100 г  
  • Гліцерин фармакопейний - 5 г   
  • Рідкий екстракт миті на ПГО - 3 г   
  • Д-пантенол - 1 г   
  • Саліцилова кислота - 0,1 г   
  • Сорбат калію - 0,2 г   
  • Пляшка з диск-топом    
Освіжаючий тонік для жирної шкіри

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуйте ємності, в яких будете готувати і змішувати інгредієнти, а також ємність, в яку наллєте готовий тонік.  

  • 2.

    Ємності повинні бути продезінфікованими і сухими.  

  • 3.

    Основою тоніка послужить гідролат, а тому відразу відміряйте і налийте його в ємність, а потім в нього додавайте всі наступні інгредієнти.  Температура гідролата повинна бути трохи вище 20 градусів. Якщо нижче - підігрійте на водяній бані щоб всі сухі інгредієнти розчинилися. 

  • 4.

    Далі по черзі додавайте всі інгредієнти в гідролат.  Ретельно перемішайте їх повного розчинення.  

  • 5.

    Перелийте готовий тонік в баночку, в якій будете його зберігати.  Зручніше вибрати пляшечку з диск-топом.    

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
71.00
0,5
0,5
1
19.00
0,5
0,5
1
98.00
0,5
0,5
1
36.00
0,5
0,5
1
26.00
0,5
0,5
1
22.50

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар