Категорії товарів
Натуральне мило «Кокосовий рай»
Рейтинг:
Поділитися:

Натуральне мило «Кокосовий рай»

Мило «з нуля» більш натуральне ніж мило з основи і готується звичайно довше. Є два варіанти приготування мила «з нуля» - холодним способом і гарячим способом. Ми готуємо поки холодним способом, в якому мило дозріває близько одного місяця. У складі такого мила прекрасні масла і луг. Сьогодні приготуємо кокосове мило, яке буде м'яко пінитися і дарувати шкірі радість.

Натуральне мило «Кокосовий рай»

Мило «з нуля» більш натуральне ніж мило з основи і готується звичайно довше. Є два варіанти приготування мила «з нуля» - холодним способом і гарячим способом. Ми готуємо поки холодним способом, в якому мило дозріває близько одного місяця. У складі такого мила прекрасні масла і луг. Сьогодні приготуємо кокосове мило, яке буде м'яко пінитися і дарувати шкірі радість.

У приготуванні мила «з нуля» важливо дотримуватися техніки безпеки і точність інгредієнтів.

 Апетитні кокосові шматочки вийшли і залишилося почекати тижнів зо три дозрівання.

 

Що потрібно для приготування:

  1. кокосове масло - 148 грама;
  2. оливкова олія - ​​266 грами;
  3. пальмова олія - ​​266 грами;
  4. луг (NaOH) - 94 грама;
  5. вода (можна з льодом) - 224 грама;
  6. 30 крапель аромату «Кокосовий рай»;
  7. сріблястий гліттер - ¼ чайної ложки;
  8. пів чайної ложки кокосового скрабу;
  9. діоксиду титану - 10 крапель;
  10. спирт з розпилювачем;
  11. ємність для приготування маси - 2 штуки;
  12. ложка і виделка;
  13. форма силіконова і дерев'яна на кілограм мила;
  14. блендер;
  15. ваги кухонні;
  16. термометр;
  17. захист: окуляри, рукавички, фартух, респіратор;
  18. ніж і стусло.
Натуральне мило «Кокосовий рай»

Процес приготування:

  • 1.

    Одягнемо весь захист (фартух, окуляри, респіратор, фартух) для безпечного процесу приготування.

  • 2.

    У холодну воду тонкою цівкою сипем луг, помішуючи. Вона буде нагрівати воду. !!! Важливо луг у воду, а не навпаки.

  • 3.

    Залишимо остигати до температури 36-40 градусів.

  • 4.

    Тим часом розтопити тверді масла в мікрохвильовій печі і змішаємо з рідкими.

  • 5.

    Міряємо температуру лугу і масел, вона повинна бути приблизно однакова 36-40 градусів.

  • 6.

    Дочекавшись певної температури, можна вливати воду з лугом в олії.

  • 7.

    Блендером доводимо до стану сліду.

  • 8.

    На цьому етапі додамо отдушку і розділимо масу на дві частини.

  • 9.

    В одну з порцій додамо ще діоксид титану.

  • 10.

    Форму обробимо спиртом і викладемо масу без білого пігменту. 

  • 11.

    За нею викладаємо і білу масу.

  • 12.

     Виделкою робимо візерунки на поверхні мила. 

  • 13.

    Посипаємо глітером і кокосовою стружкою.

  • 14.

    Накриваємо харчовою плівкою і загортаємо в теплу тканину.

  • 15.

    Ставимо в тепло (біля батареї або біля духовки).

  • 16.
    • Через годин 14 можна дістати і порізати на порції. 
  • 17.

    Визрівати мило має в сухому місці тижні три.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
51.00
0,5
0,5
1
50.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
135.00
0,5
0,5
1
37.765
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
41.00
0,5
0,5
1
23.00
0,5
0,5
1
140.00
0,5
0,5
1
280.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар