Мило-скраб "Кавовий десерт"
Одна з улюблених моїх робіт - це мило-скраб «Кавовий десерт». Аромат смачної кави в кожному шматочку і без барвників. Відмінно відлущує і доглядає за вашою шкірою.
Одна з улюблених моїх робіт - це мило-скраб «Кавовий десерт». Аромат смачної кави в кожному шматочку і без барвників. Відмінно відлущує і доглядає за вашою шкірою.
Одна з улюблених моїх робіт - це мило-скраб «Кавовий десерт». Аромат смачної кави в кожному шматочку і без барвників. Відмінно відлущує і доглядає за вашою шкірою.
Кавовий десерт для вашого тіла готовий!
Нарізаємо мильну основу дрібно для комфортного плавлення.
Плавимо, не допускаючи кипіння
Додаємо запашку і добре перемішуємо.
Розділимо масу на три частини (300/100/100 грам).
У ємність, де 300 грам основи, додамо мелену каву і ретельно перемішуємо.
Вливаємо частину маси в форму, обробивши спиртом.
У наступну порцію, де 100 грам маси, додаємо діоксид титану (так у нас утворюється білий колір) і каву на кінчику ножа.
Частину її вливаємо в форму до коричневої трохи охолодженої основи.
У третю частину маси додаємо тільки діоксид титану, щоб була чисто біла основа. Перемішуємо і додаємо в форму поки шари ще не застигли повністю.
Кожен шар обробляємо спиртом, щоб прибрати бульбашки на поверхні.
По черзі вливаємо залишки кожної основи в форму.
Паличкою зробимо малюнок, провівши хвилею.
Прикрасимо зернами кави, поки шари ще рідкі.
Ми залишаємо мило в сухому місці на декілька годин.
Далі витягуємо мило з форми на дошку і обережно розрізаємо на рівні шматочки.
Іменним штампом можна проштампувати кожен шматочок надаючи дизайнерський вигляд.
Упакуємо в пакет зі стрічкою і прикрасимо зернами кави.