Категорії товарів
Мило з основи з корицею
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з основи з корицею

Пряний східний аромат легко запам'ятати в милі. Сьогодні пропонуємо рецепт мила з основи з ароматом кориці і меленою кавою. Ідеальне поєднання.

 

Пряний східний аромат легко запам'ятати в милі. Сьогодні пропонуємо рецепт мила з основи з ароматом кориці і меленою кавою. Ідеальне поєднання.

 

Для такого мила підійдуть будь-які геометричні форми. Додатково його можна декорувати порошком кориці, бадьяном і справжніми паличками кориці. Якщо форма рельєфна, можна покрити мило перламутровим пігментом.

Що потрібно для приготування:

  • Пластикова форма для мила;
  • Прозора основа - 100 грам;
  • Запашка «Кориця» - 10 крапель;
  • Барвник коричневий - 2-3 краплі;
  • Мелена кава (за бажанням) – 1/2 чайної ложки.
Мило з основи з корицею

Процес приготування:

  • 1.

    Розтопити мильну основу. Для цього використовуйте термостійкий посуд. Якщо є мікрохвильова піч, можна в ній, це займе буквально хвилину. Якщо немає, зробіть водяну баню. Тоді на розтоплення піде трохи більше часу, зазвичай до 5-10 хвилин.

  • 2.

    Додайте в мильну основу коричневий барвник, декілька крапель. Якщо хочете великої інтенсивності колір - капайте ще і розмішуйте, поки колір вам не сподобається. Але не захоплюйтеся, норма введення на 100 грам основи зазвичай не перевищує 5-8 крапель.

  • 3.

    Якщо є бажання зробити не просто мило, а ще додати йому ефект скрабу, то на цьому етапі додайте в масу перемелену кави. Намагайтеся, щоб помол був дуже ретельний і невеликий, якщо готуєте скраб самостійно. Інакше великі частинки можуть неприємно дряпати шкіру. Коли скраб невеликий, відчуття набагато приємніше.

  • 4.

    Додайте обраний аромат коли мильна маса трохи охолоне. Якщо температура занадто висока - краще почекайте. В іншому випадку аромат випарується і мило буде пахнути дуже слабо.

  • 5.

    Перемішайте ретельно мильну суміш і збризніть формочку спиртом перед заливкою.

  • 6.

    Вилийте отриману масу у форму, приберіть спиртом бульбашки якщо вони є і залиште форму до повного застигання.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
123.00
0,5
0,5
1
36.4
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
35.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар