Категорії товарів
Медове мило з основи
Рейтинг:
Поділитися:

Медове мило з основи

Мед, як відомо, володіє величезною кількістю цілющих властивостей: від бактерицидних до зволожуючих шкіру і очищаючих. Це чудовий і корисний продукт, який напевно знайдеться на поличці у кожної господині. А якщо готувати мило, то чому б не додати в нього мед? Існує величезна кількість рецептів мила з медом. Ви можете приготувати таке мило як з основи, так і з нуля, тут вибирати вам, про плюси і мінуси кожного способу ми вже говорили.  

Мед, як відомо, володіє величезною кількістю цілющих властивостей: від бактерицидних до зволожуючих шкіру і очищаючих. Це чудовий і корисний продукт, який напевно знайдеться на поличці у кожної господині. А якщо готувати мило, то чому б не додати в нього мед? Існує величезна кількість рецептів мила з медом. Ви можете приготувати таке мило як з основи, так і з нуля, тут вибирати вам, про плюси і мінуси кожного способу ми вже говорили. 

У цій статті ми вам розповімо про те, ка приготувати мило з основи з медом

Мило ручної роботи з медом 

Мило ручної роботи з медом з основи готується дуже просто. Для особливого ефекту при втіленні нашого нескладного рецепта підберіть відповідну форму у вигляді сот або бджілки. 

Ви можете урізноманітнити рецепт додавши в основу вівсяні пластівці, сухоцвіт календули або 1/3 ч.л.сухого молока.

Що потрібно для приготування:

  • 100г мильної основи 
  • 1 ст. ложка меду 
  • 5 крапель запашки мед з молоком 
  • 1 крапля жовтого барвника 
Медове мило з основи

Процес приготування:

  • 1.

    Наріжте основу на шматочки і розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. 

  • 2.

    Після цього додайте мед, перемішайте, додайте барвник, знову перемішайте, в останню чергу додайте запашку. 

  • 3.

    Виливайте мило в политу спиртом формочку у вигляді сот, знову збризніть спиртом і ваше мило готове. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
218.00
0,5
0,5
1
45.955
0,5
0,5
1
17.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар