Категорії товарів
Літнє мило Полуничний десерт
Рейтинг:
Поділитися:

Літнє мило Полуничний десерт

Десерти бувають різні як солодкі, так і мильні. Тому сьогодні ми приготуємо полуничний десерт для тіла. І нехай кожен пінистий шматочок нагадує нам про сонячне літо і соковитих ягодах.

Літнє мило "Полуничний десерт"

Десерти бувають різні як солодкі, так і мильні. Тому сьогодні ми приготуємо полуничний десерт для тіла. І нехай кожен пінистий шматочок нагадує нам про сонячне літо і соковитих ягодах.

Що потрібно для приготування:

  • Англійська гліцеринова прозора основа - 500 грам;
  • червоний пігмент - 5 крапель;
  • білий пігмент - 7 крапель;
  • аромат "Полуниця" - 15 крапель;
  • кокосова стружка - 2 грами;
  • силіконова форма, для мила під нарізку на 500 грам;
  • посуд для плавлення мильної основи - 2 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування - 2 штуки;
  • спирт з розпилювачем;
  • ніж або верстат для нарізки мила;
  • пакети прозорі, стрічки для упаковки і прикраси готового мила.
Літнє мило Полуничний десерт

Процес приготування:

  • 1.

    Мильну основу нарізаємо або натираємо дрібно.

  • 2.

    Розплавляємо і ділимо на дві порції.

  • 3.

    В одну порцію додамо білий пігмент і отдушку 5 крапель.

  • 4.

    В іншу порцію додамо червоний пігмент і отдушку 10 крапель.

  • 5.

    Все добре перемішуємо і обробляємо спиртом.

  • 6.

    Червону частина маси виливаємо в форму і чекаємо, коли вона візьметься скоринкою.

  • 7.

    Розриваючи корочку, вливаємо білу теплу основу маленькими порціями. У розрізі вийдуть цікаві візерунки.

  • 8.

    Поверхню обробимо спиртом і кокосовою стружкою прикрасимо.

  • 9.

    Мило повинно охолонути протягом двох годин.

  • 10.

    Далі мило дістаємо з форми і ріжемо на рівні порції. Кожен шматок вийде вагою 100-110 грам.

  • 11.

    У сухому місці залишаємо мило просохнути на добу.

  • 12.

    Кожен шматочок мила спакуємо, декоруючи рафією.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
218.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
72.8
0,5
0,5
1
4.00
0,5
0,5
1
22.00
0,5
0,5
1
140.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар