Дизайнерське мило с бутонами троянд
Цей чарівний процес миловаріння зачаровує все далі з кожною роботою. У кожному шматочку мила вкладено стільки любові, радості і почуттів, що воно припиняється в справжній витвір мистецтва.
Цей чарівний процес миловаріння зачаровує все далі з кожною роботою. У кожному шматочку мила вкладено стільки любові, радості і почуттів, що воно припиняється в справжній витвір мистецтва.
Цей чарівний процес миловаріння зачаровує все далі з кожною роботою. У кожному шматочку мила вкладено стільки любові, радості і почуттів, що воно припиняється в справжній витвір мистецтва.
Приготуємо ніжне, красиве, неповторне мило з бутонами троянд.
Мильну основу натираємо на тертці, щоб швидше її розплавити.
На вогонь поставимо каструлю велику з водою, доводимо до кипіння і вогонь прибираємо до мінімуму.
Натерту основу для мила «з нуля» пересипаємо в маленьку каструлю і ставимо в більшу.
Основа "з нуля" плавиться повільно, тому додаємо теплу воду маленькими порціями, при цьому не припиняючи помішування.
Дочекавшись повного розплавлення мила, прибираємо з вогню і розділимо на дві частини - 400 грам і 100 грам.
У 400 грам основи додамо 3 краплі червоного пігменту і 10 крапель аромату.
У 100 грам основи додамо 2 краплі оливкового пігменту і 5 крапель аромату. Вийдуть найніжніші натуральні кольори.
Форму обробляємо спиртом за допомогою розпилювача.
Викладаємо половину ніжно-рожевої мильної основи, роблячи нерівності ложкою.
Через хвилин 20 викладаємо оливкову основу. Залишаємо остигати хвилин 15.
І ще один шар ніжно-рожевої основи акуратно викладаємо, дбайливо розправляючи.
Дерев'яною паличкою можна зробити малюночок. Так кожен шматочок буде з унікальним візерунком.
Обробляємо спиртом поверхню мила і прикрашаємо бутонами, пелюстками троянд.
Залишимо остигати і просихати на 5 годин.
Коли мило застигне, акуратно дістаємо на дошку.
За допомогою верстата для нарізки мила, розрізаємо на рівні частини.
Нехай мило підсохне за ніч в провітрюваному місці.
Упакуємо в пакет зав'язавши стрічкою і декоруючи бутонами троянд.