Мильна основа оливкова Melta Olive
За хімічним складом основи мильні Melta являють собою складний багатокомпонентний продукт, з утримання омилення жирних кислот не більше 25% згідно ТУ BY 691384572.001-2013.
Компоненти що входять до складу мильних основ Melta мають високу ступінь очистки з метою отримання кінцевого продукту класу преміум.
Мильну основу отримують шляхом послідовно з'єднання всіх компонентів, згідно з технічними умовах для виробництва даного виду продукції.
Основа мильна Melta є миючий засіб, основною (активною) частиною якого є натрієві солі жирних кислот і м'які пави і со-пави, такі як лаурет сульфат натрію і діетаноламід кокосового масла, які надають кінцевому продукту високі очищаючі і миючі властивості.
Основи містять у своєму складі тільки компоненти рослинного походження, не містять консервантів, парабенів, штучних відбілювачів, ароматів і барвників.Технічні характеристики:Опис зовнішнього вигляду (колір, запах та ін.) Від напівпрозорого до прозорого кольору тверда речовина при 20 С, запах чистий мильний, допускається слабкий специфічний, без неприємних.
склад:
вода
гліцерин
пропіленгліколь
сорбітол
масло оливки
стеарат натрію
стеаринова кислота
лаурет сульфат натрію
лауриновая кислота
лаурат натрію
хлорид натрію
Фізичні та хімічні властивості:
PH 8-10.5
Точка кипіння: До 100 градусів С
Точка плавлення: 50-60 градусів С
Займистість (в-во/пар): не запалюється
Втрата маси при висушуванні: 3-5%
Важкі метали: відпов. ppm
Миш'як: відпов. ppm
Загальна кількість: відпов. cfu/gE.
Coli: відпов. негативні.
Salmonella: відпов. негативні.
Виробник:ЧТУП «Сведарь» Республіка Білорусь
Застосування: Основи мильні Melta застосовують як для виробництва твердого гліцеринового мила в промисловості, так і для виготовлення мила ручної роботи ливарним способом.Умови зберігання:У сухому прохолодному приміщенні.