Гідролізат протеїнів Пшениці
Гідролізат протеїнів пшениці, отриманий лужним, кислотним або ферментативним гідролізом зародків пшеничних зерен.
Зовнішній вигляд: однорідна рідина, допускається незначна кількість осаду, властивий кольору використовуваної сировини і запах властивий запаху використовуваної сировини.
Масова частина гліцерину - 30%.
Протеїн пшениці містить домішки Лепиду (жирів), вуглеводів, і деяку кількість різноманітних органічних компонентів біологічного походження, так необхідних для людського організму.
Властивості протеїнів пшениці в косметології:
- запускає процеси регенерації шкіри
- зволожує, живить і захищає шкіру від негативного впливу навколишнього середовища
- застосовується в косметиці від сонячних опіків
- активний інгредієнт засобів по догляду за волоссям
- зміцнює і живить волосся, проникає всередину і заповнює порожнечі, роблячи волосся сильним і густим
- відмінний кондиціонер для тіла і волосся
Сфера використання:
- в анти віковій косметиці
- в кремах навколо очей
- в доглядовій косметиці
- в шампунях, кондиціонерах, масках і бальзамах для всіх типів волосся
- в милі ручної роботи
Відсоток введення в косметику гідролізату протеїну пшениці:
- засоби для шкіри - до 2%
- засоби для волосся - до 5%
Дарія
Його можна якось використовувати в чистому вигляді?
Рекомендовані товари