Гідролізат протеїнів Пивних дріжджів
Гідролізат протеїнів Пивних дріжджів
Опис: однорідна рідина, допускається незначна кількість осаду. Колір і запах властиві кольором і запахом використаної сировини.
Склад: гліцерин, вода очищена, гідролізат протеїнів пивних дріжджів, консервант гермаль +. Частка гліцерину: 30%.
Пивні дріжджі - це мікроскопічні одноклітинні безхлорофільні рослинні організми, що належать до класу грибів. Ферменти, що містяться в дріжджах, прискорюють зброджування або окислення різного роду органічних сполук, переважно вуглеводів. Дріжджі - джерело багатьох компонентів, необхідних для виробництва косметики. Вони містять величезну кількість вітамінів, особливо вітамінів групи В, вітамін Н (біотин), вітаміноподібні речовини, а також білки, амінокислоти і інші субстанції, незамінні для високоякісних препаратів.
Косметичні властивості:
- антиоксидантна;
- вологоутримуюча;
- стимуляція вироблення колагену і еластину;
- загальнозміцнююча;
- загоює і пом'якшувальна;
- забезпечує рівну пігментацію;
- відбілююча;
- живильна;
- зміцнює шкірний бар'єр.
Косметичне застосування і відсоток введення:
- альгінатні маски - 5-8%,
- гелі для проблемної шкіри - 2-4%,
- універсальні креми і маски - 5-7%,
- кондиціонери, маски для волосся - 6-10%,
- шампуні і банна лінія - 3-5%,
- Убтан і трав'яні гоммажи - 4-8%.
Технологія застосування: додають в активну фазу охолонувшої емульсії при температурі до + 40 ° С.
Зберігання: в сухих приміщеннях при кімнатній температурі
Запобіжні заходи: не нагрівати вище 40 ° С, білок цього не виносить