Твердий шампунь з основи Ромашка

23.08.2019
Твердий шампунь з основи Ромашка

Твердий шампунь з основи Ромашка

Такий шампунь зручно брати в подорожі, не переживаючи про те, що проллється. Він дуже економічний у використанні, так як в складі не містить воду. Рекомендую приготувати шампунь для світлого волосся з екстрактом ромашки.

Твердий шампунь з основи "Ромашка"

Такий шампунь зручно брати в подорожі, не переживаючи про те, що проллється. Він дуже економічний у використанні, так як в складі не містить воду. Рекомендую приготувати шампунь для світлого волосся з екстрактом ромашки.

Що потрібно для приготування:

  • англійська основа для шампуню Crystal solid shampoo - 500 грам;
  • зелений, жовтий пігмент - по 3 краплі;
  • екстракт ромашки - 10 крапель;
  • фітокомплекс для світлого волосся - 10 крапель;
  • Арганова масло - 1 чайна ложка;
  • аромат "Ромашка і липа" - 15 крапель;
  • сухі квіти ромашки;
  • силіконова форма на 500 грам;
  • ємності для плавлення - 3 штуки;
  • дерев'яні палички - 3 штуки;
  • спирт з розпилювачем;
  • пакети прозорі і стрічки для упаковки готового твердого шампуню.
Твердий шампунь з основи Ромашка

Процес приготування:

  • 1.

    Основу нарізаємо або натираємо на терку.

  • 2.

    Розплавимо в мікрохвильовій печі або на водяній бані.

  • 3.

    Додамо екстракту ромашки, фітокомплекс, Арганове масло і отдушку.

  • 4.

    Розділимо основу на три порції.

  • 5.

    В першу частину додамо три краплі зеленого пігменту.

  • 6.

    В іншу частину додамо три краплі жовтого пігменту.

  • 7.

    Третю частину просто залишимо білої.

  • 8.

    Все ретельно перемішати для повного розчинення пігменту.

  • 9.

    Форму обробимо спиртом.

  • 10.

    По черзі вливаємо кожну частину основи шампуню. У розрізі будуть незвичайні візерунки.

  • 11.

    Зверху посипаємо сухими квітами ромашки.

  • 12.

    Залишаємо остигати на пару годин в сухому місці.

  • 13.

    Витягуємо з форми і ріжемо на рівні порції.

  • 14.

    Ховаємо в сухе місце на добу.

  • 15.

    Зі смаком пакуємо і прикрашаємо кожен шматочок.