Мило зі свірлами з основи

17.07.2019
Мило зі свірлами з основи

Мило зі свірлами з основи

Свірли - чаруючі візерунки в милі - не дають спокою як початківцям миловарам, так і найдосвідченішим. У милі з основи, як і з нуля, свірли бувають дуже-дуже різні. У цьому рецепті ми будемо використовувати один з найпростіших способів по створенню візерунків в милі.

 

Свірли - чаруючі візерунки в милі - не дають спокою як початківцям миловарам, так і найдосвідченішим. У милі з основи, як і з нуля, свірли бувають дуже-дуже різні. У цьому рецепті ми будемо використовувати один з найпростіших способів по створенню візерунків в милі.

Така техніка зазвичай виходить з першого разу. Дуже красиво подібні свірли виглядають в овальних, квадратних, круглих пластикових формочках. Головне - намагайтеся підібрати контрастні кольори, щоб їх поєднання було яскравим і красивим. В результаті будь-який шматочок мила буде виглядати дуже стильно.

Також ви можете поєднувати запах і колір мила. Тоді підібрати одне і інше буде дуже легко і просто.

Що потрібно для приготування:

  • Пластикова форма для мила з основи - 1 шт;
  • Мильна основа для свірлів - 100 грам;
  • Барвник блакитний - 2-3 краплі;
  • Діоксид титану рідкий - 2-3 краплі;
  • Запашка «Морозна свіжість» - 3-5 крапель.
Мило зі свірлами з основи

Процес приготування:

  • 1.

    Топимо мильну основу;

  • 2.

    Додаємо запашку коли основа трохи охолола і перемішуємо;

  • 3.

    Ділимо основу на дві рівні частини;

  • 4.

    В одну частину додаємо блакитний барвник, а в другу - діоксид титану.

  • 5.

    Перемішуємо;

  • 6.

    Бризкаємо формочку спиртом з розпилювача;

  • 7.

    Одночасно з двох протилежних країв форми починаємо акуратно виливати мильну основу так, щоб утворилися дві рівні частини. Одна - біла, друга - блакитна.

  • 8.

    Беремо тонку паличку і, починаючи з одного краю, від візуальної серединки форми, поступальними рухами вгору-вниз, доводимо паличкою до протилежного краю форми. Потім робимо однин завершальний рух по лінії центру, зправа наліво.

  • 9.

    Ми залишаємо форму до повного застигання мила, потім дістаємо його.