Мило з пряним ароматом Кориця

23.08.2019
Мило з пряним ароматом Кориця

Мило з пряним ароматом Кориця

Аромат кориці завжди вносить тепло, мир і затишок в ваш вогнище. Ефірна олія кориці в милі ручної роботи проявляє протизапальні властивості, а також розслабляє, підсилює сексуальність, позбавляє від страху до самотності.

Мило з пряним ароматом "Кориця";

Аромат кориці завжди вносить тепло, мир і затишок в ваш вогнище. Ефірна олія кориці в милі ручної роботи проявляє протизапальні властивості, а також розслабляє, підсилює сексуальність, позбавляє від страху до самотності.

Що потрібно для приготування:

  • англійська гліцеринова основа для мила - 500 грам;
  • коричневий пігмент - 3 краплі;
  • діоксид титану (дає білий пігмент) - 5 крапель;
  • ефірне масло кориці - 15 крапель;
  • масло какао - 10 крапель;
  • кориця перетерта - 0,5 чайної ложки;
  • квадратна силіконова форма на 500 грам;
  • ємності для плавлення мильної основи - 2 штуки;
  • дерев'яні палички - 2 штуки;
  • спирт з розпилювачем;
  • ніж для нарізки мила;
  • упаковка - пакети, стрічки, шнури, наклейки.
Мило з пряним ароматом Кориця

Процес приготування:

  • 1.

    Мильну основу подрібнемо для кращого плавлення.

  • 2.

    Розплавимо в мікрохвильовій печі.

  • 3.

    Додамо отдушку, ефірну олію кориці і масло какао.

  • 4.

    Все ретельно перемішати і розділити на дві частини.

  • 5.

    В одну частину додамо діоксид титану.

  • 6.

    В іншу частину додамо коричневий пігмент.

  • 7.

    Форму обробимо спиртом і додамо коричневу основу. Спиртом бризкаємо поверхню для видалення бульбашок.

  • 8.

    Коли коричнева основа візьметься щільною скоринкою, а біла в цей час охолоне до потрібної температури, починаємо акуратно вводити масу.

  • 9.

    Дерев'яною паличкою можна провернути білий шар, щоб вийшли візерунки в готовому милі.

  • 10.

    Обробляємо спиртом поверхню основи і посипаємо корицею.

  • 11.

    Залишимо остигати на пару годин в сухому місці.

  • 12.

    Після дістаємо з форми на дошку і розрізаємо на шматочки шириною приблизно 1,5 сантиметра.

  • 13.

    На день мило залишити підсушитися.

  • 14.

    Проштампувати кожен шматок іменним штампом.

  • 15.

    Кожен шматочок спакуємо на свій смак, декоруючи стрічками і наклейками.