- 1.
Мильну основу подрібнемо для кращого плавлення.
- 2.
Розплавимо в мікрохвильовій печі.
- 3.
Додамо отдушку, ефірну олію кориці і масло какао.
- 4.
Все ретельно перемішати і розділити на дві частини.
- 5.
В одну частину додамо діоксид титану.
- 6.
В іншу частину додамо коричневий пігмент.
- 7.
Форму обробимо спиртом і додамо коричневу основу. Спиртом бризкаємо поверхню для видалення бульбашок.
- 8.
Коли коричнева основа візьметься щільною скоринкою, а біла в цей час охолоне до потрібної температури, починаємо акуратно вводити масу.
- 9.
Дерев'яною паличкою можна провернути білий шар, щоб вийшли візерунки в готовому милі.
- 10.
Обробляємо спиртом поверхню основи і посипаємо корицею.
- 11.
Залишимо остигати на пару годин в сухому місці.
- 12.
Після дістаємо з форми на дошку і розрізаємо на шматочки шириною приблизно 1,5 сантиметра.
- 13.
На день мило залишити підсушитися.
- 14.
Проштампувати кожен шматок іменним штампом.
- 15.
Кожен шматочок спакуємо на свій смак, декоруючи стрічками і наклейками.