Категорії товарів
Мило з нуля холодним способом на апельсиновому соку
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з нуля холодним способом на апельсиновому соку

Апельсинове мило буде по-справжньому апельсиновим, якщо його приготувати на апельсиновому соку з ефірною олією апельсина і, звичайно ж, з апельсиновою цедрою. Сік апельсина краще брати натуральний свіжовичавлений, попередньо заморожений. Цедру попередньо висушіть в духовці при температурі 40-50 градусів . 

Апельсинове мило буде по-справжньому апельсиновим, якщо його приготувати на апельсиновому соку з ефірною олією апельсина і, звичайно ж, з апельсиновою цедрою. Сік апельсина краще брати натуральний свіжовичавлений, попередньо заморожений. Цедру попередньо висушіть в духовці при температурі 40-50 градусів . 

Через добу, якщо мило повністю затверділо, можете діставати його з форми і нарізати на шматки.

У підсумку ви отримуєте прекрасне, ароматне апельсинове мило з нуля, зроблене своїми руками. Воно точно порадує своїх власників як пом'якшуючими і очисними властивостями, так і красивою піною і приємним цитрусовим запахом.

Що потрібно для приготування:

  • Оливкова олія 34% - 114,9 г 
  • Кокосове масло 27% - 91,2 г 
  • Пальмова олія 23% - 76,6 г 
  • Какао Баттер 11% - 38,3 г 
  • Олія шипшини 6% - 19,2 г 
  • Сік апельсина - 112,3 г 
  • Луг - 47,37 г 
  • Ефірна олія апельсина - 4 ч. Л . 
  • Цедра апельсина - 1,5 ст. л 
Мило з нуля холодним способом на апельсиновому соку

Процес приготування:

  • 1.

    Підготуйте всі інгредієнти, сік заморозьте, а цедру висушіть в духовці, відміряйте олії, підготуйте робочу поверхню. 

  • 2.

    Дотримуйтесь техніки безпеки. 

  • 3.

    Всі олії складіть в окрему ємність і розтопіть на водяній бані до однорідного стану, а потім поставте охолоджуватися до 50-55 градусів Цельсія. 

  • 4.

    У заморожений апельсиновий сік потроху вводите луг, невеликими порціями і перемішуйте постійно до повного розчинення, поставте охолоджуватися лужний розчин до 50-55 градусов Цельсія . 

  • 5.

    Коли олії і розчин стануть однакової температури, влийте в олії луг через ситечко і починайте акуратно перемішувати. 

  • 6.

    За допомогою блендера доведіть суміш до легкого сліду, всипте цедру і перемішайте щоб отримати однорідну суміш. 

  • 7.

    Якщо захочете змінити колір - додайте трохи помаранчевого пігменту, яскравого кольору . 

  • 8.

    Без барвника мило вийде натурального жовтувато-помаранчевого відтінку. 

  • 9.

    В кінці введіть ефірну олію, знову перемішайте і заливайте ваше майбутнє мило в форму. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
2
50.00
0,5
0,5
1
70.00
0,5
0,5
1
54.00
0,5
0,5
1
162.00
0,5
0,5
1
58.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар