Категорії товарів
Мило з ефірною олією лаванди
Рейтинг:
Поділитися:

Мило з ефірною олією лаванди

Завжди актуальне і багатьма улюблене лавандове мило. Своїм ароматом воно надає заспокійливу і нормалізуючу настрій дію. Також володіє бактерицидними і протизапальними властивостями. Ніжна пінка залишає приємний аромат на шкірі.

Завжди актуальне і багатьма улюблене лавандове мило. Своїм ароматом воно надає заспокійливу і нормалізуючу настрій дію. Також володіє бактерицидними і протизапальними властивостями. Ніжна пінка залишає приємний аромат на шкірі.

Що потрібно для приготування:

  • англійська біла основа (CRYSTAL SLS FREE) - 400 грам;
  • англійська прозора основа (CRYSTAL SLS FREE) - 100 грам;
  • сухі квіти лаванди - 5 грам;
  • барвник ліловий - 5 крапель;
  • ефірна олія лаванди - 15 крапель;
  • силіконова форма «Куб» для мила під нарізку на 500 грам ваги;
  • кухонні ваги;
  • ємності для плавлення мильної основи - 2 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування - 2 штуки;
  • спирт;
  • верстат для нарізки мила;
  • пакети і стрічки для упаковки мила.
Мило з ефірною олією лаванди

Процес приготування:

  • 1.

    Мильну основу ріжемо кубиками.

  • 2.

    Білу і прозору кладемо в різні ємності і плавимо в мікрохвильовій печі, не доводячи до кипіння (!!!).

  • 3.

    Додаємо ефірну олію. На 400 грам мильної основи - 12 крапель. У 100 грам основи - 3 краплі.

  • 4.

    Ліловий пігмент додамо в таких пропорціях: на 400 грам - 2 краплі, на 100 грам 3 краплі.

  • 5.

    Заливаємо в форму 400 грам маси і обробляємо спиртом.

  • 6.

    Коли прозора основа буде теплою і рідкою, вливаємо в форму маленькими порціями. Таким чином утворюються красиві малюнки в кожному шматочку мила.

  • 7.

    Спиртом прибираємо бульбашки на поверхні мила.

  • 8.

    Сухими квітами лаванди прикрасимо мило.

  • 9.

    Залишити остигати 40-60 хв.

  • 10.

    Акуратно витягнути з форми і порізати на рівні шматочки.

  • 11.

    Підсушити протягом доби.

  • 12.

    Упакувати в прозорий пакет і стрічкою, декорувати гілочкою лаванди.

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
11.00
0,5
0,5
1
20.00
0,5
0,5
1
50.505
0,5
0,5
1
140.00
0,5
0,5
1
254.00
0,5
0,5
1
4.00

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар