Авторське мило Малиновий джем

20.09.2019
Авторське мило Малиновий джем

Авторське мило Малиновий джем

Смачний, соковитий ароматний джем в одному шматочку апетитного Милка. Вітамін Е в його складі захистить шкіру від негативних впливів навколишнього середовища.

Авторське мило "Малиновий джем"

Смачний, соковитий ароматний джем в одному шматочку апетитного Милка. Вітамін Е в його складі захистить шкіру від негативних впливів навколишнього середовища. Купання з таким ніжним, приємним, красивим милом - одне задоволення.

Що потрібно для приготування:

  • англійська гліцеринова основа для мила - 200 грам;
  • червоний пігмент - 5 крапель;
  • діоксид титану, який дає білий пігмент - 7 крапель;
  • аромат "Малиновий пиріг" - 10 крапель;
  • вітаміну E - 10 крапель;
  • мак - 2 грами;
  • силіконові круглі форми - 2 штуки;
  • пластикові ємності для плавлення основи - 2 штуки;
  • дерев'яні палички для розмішування - 2 штуки;
  • спирт з розпилювачем;
  • пакети, стрічки для упаковки і прикраси готового мила.
Авторське мило Малиновий джем

Процес приготування:

  • 1.

    Нарізаємо дрібно кубиками мильну основу.

  • 2.

    Плавимо в мікрохвильовій печі.

  • 3.

    Поділяємо на дві порції.

  • 4.

    В одну порцію додамо: діоксид титану, вітаміну E і отдушку.

  • 5.

    В іншу порцію основи додамо: червоний пігмент, вітаміну E, аромату і мак.

  • 6.

    Все одночасно перемішуємо, обробляємо спиртом.

  • 7.

    Білу і червону основи вливаємо одночасно так, щоб кольори не змішалися, а залишились на своїх половинках (основа повинна бути не гарячою, а теплою).

  • 8.

    Залишимо остигати перший шар на пів години.

  • 9.

    Подряпати застиглий шар ножем для поліпшення зчеплення.

  • 10.

    Вливаємо червону основу та залишаємо ще на пів години.

  • 11.

    Також продряпайте ножем другий шар.

  • 12.

    Вливаємо білу основу і це буде третій останній шар.

  • 13.

    Залишимо на пару годин остигати.

  • 14.

    Далі дістаємо з форм готове мило.

  • 15.

    Пакуємо в пакети і зав'язуємо стрічкою з біркою.