Категорії товарів
Кавунове мило їз основи
Рейтинг:
Поділитися:

Кавунове мило їз основи

Гряде літня пора, на дворі весна і хочеться чогось неодмінно смачного і солодкого. Що може бути солодше кавуна? Ось вам легкий рецепт кавунового мила з основи з красивим результатом.  

Гряде літня пора, на дворі весна і хочеться чогось неодмінно смачного і солодкого. Що може бути солодше кавуна? Ось вам легкий рецепт кавунового мила з основи з красивим результатом.  

Таке мило з основи робиться досить просто і швидко, при цьому не вимагає особливих навичок миловара. Однак аромат і вид сподобаються всім. До того ж таке мило дуже фотогенічне. Пам'ятайте, якщо ви вирішите додавати олії для догляду за шкірою, основа може помутніти.

 

Що потрібно для приготування:

  • 100 г мильної прозорої основи   
  • 20 г білої основи   
  • ½ ч.л. сушеного маку  
  • 1 крапля зеленого барвника   
  • 1-2 краплі червоного харчового барвника  
  • 7-10 крапель запашки Кавун   
Кавунове мило їз основи

Процес приготування:

  • 1.

    Мильну білу основу наріжте на невеликі кубики і розтопіть на водяній бані.  

  • 2.

    Потім додайте в неї краплю зеленого барвника і 2-3 краплі запашки кавун.  

  • 3.

    Збризніть форму спиртом і залийте мило в форму. Знову збризніть спиртом.  

  • 4.

    Прозору основу наріжте на невеликі кубики і покладіть у жароміцну ємність щоб розтопити. Топити мильну основу можна в мікрохвильовій печі або на водяній бані.  

  • 5.

    Коли мильна основа повністю розтопилася, перемішайте її ще раз, додайте барвник, знову перемішайте.  

  • 6.

    Потім дайте основі трохи охолонути і додайте сухе насіння маку, перемішайте мило.  

  • 7.

    В кінці додайте запашку і знову перемішайте.  

  • 8.

    Подряпайте зелений мильний шар і збризніть спиртом, потім можете заливати прозоре мило з маком. 

  • 9.

    Збризніть мило спиртом і дайте йому застигнути. 

Завантажити PDF Роздрукувати
Складові
На 100 г На 500 г
Інгредієнт
В рецепт
Відсоток
Фасовка
Ціна за 1 шт.
0,5
0,5
1
53.00
0,5
0,5
1
121.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
17.00
0,5
0,5
1
44.135

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар