Категорії товарів

статей на сторінці:
Медове мило на відварі календули

Такий смачний аромат медового пряника розвіявся по всій кухні, що діти подумали ніби мама смакоти, напекла. Це звичайно солодкість, але не для їжі, а для вашої шкіри. Тому тут потрібна табличка для попередження про те, що продукт не їстівний. Апетит звичайно викликає, не сперечаюся.

Всі новини
20.09.2021
Мило натуральне з спіруліна

Що таке Спирулина і з чим її їдять? Так її їдять як харчову добавку, так як вона багата на мікроелементи, вітаміни і амінокислоти. Спіруліна - це вид водоростей, що росте біля озер, який має насичений колір зеленого або бірюзового відтінку.

Всі новини
08.06.2021
Мило з нуля «Дотик шовку»

Що може бути ніжніше шовку, ніжно стосується легкої прохолодою вашого тіла? У мене є відповідь. Ніжніше його може бути тільки пінка шовкового мила. І звичайно ж в результаті використання такого засобу - шовкова шкіра.

Всі новини
12.04.2021
Квіткове мило з нуля

Весна, квіти і натхнення! Таке гасло буде цієї пори. Звідки приходить натхнення? Буває затишшя, а глянеш на чиюсь красу і відразу ж в голові купа ідей, які хочеться втілити в життя. І відразу енергія кипить і виривається на волю.

Всі новини
12.03.2021
Мило з нуля на рисовому відварі

Тільки для цінителів натурального продукту. Представляю вам мило, приготоване з масел і луги, а також на рисовому відварі. Воно без барвників і без складних форм. Просте і природного кольору, ніж та приваблює.

Всі новини
12.03.2021
Мило з нуля на основі натуральних олій і ефірним маслом кедра

Давним-давно в стародавні часи почали варити мило, але конкретної історії походження немає. Є тільки припущення і варіанти. В одному припущенні історія появи мила була в древньому Єгипті. В іншому варіанті мило винайдено шумерами 2500 г.д.н.е. Зараз ми маємо безліч рецептів і варіантів приготування цього ароматного предмета гігієни. І самі вже можемо створювати, коригувати рецепт, маючи калькулятор миловара.

Всі новини
11.01.2021
Обліпихова мило з нуля

Обліпихова варення, чай з обліпихою, аромат обліпихи в косметиці. Все це ми представляємо і застосовуємо. Обліпиха є однією з найбільш поживних і корисних ягід у світі. Неможливо байдуже дивитися на неї красиву і яскраву. Ароматна, кисленька, з потрібними вітамінами для організму, часто зустрічається в наших краях.

Всі новини
01.12.2020
Мило з нуля «Таємничий ліс»

Ліс, таємничий ліс. Що ви уявляєте відразу? У мене спливає картинка хвойного, прохолодного лісу зі свіжим ароматом, який хочеться вдихати нескінченно. Мрію жити біля хвойного лісу, адже це красиво, корисно і заряджає енергією. Різні види дерев наповнюють хвойний ліс. Це і сосни, і їли, і туї. А в поєднанні їх запахи створюють вологий, трохи пряний і освіжаючий аромат.

Всі новини
20.11.2020
Мило-скраб з нуля «Кориця-кава»

Осінь люблю я з недавніх пір, так як це пора натхнення. Осінні дні пахнуть кавою, корицею і затишком. Хочеться загорнутися в плед, сісти на плетене крісло, взяти книгу або блокнот, чашечку кави з корицею.

Всі новини
20.10.2020
Натуральне мило з нуля "Щасливий кавун"

Чим для вас пахне літо? З солодким ароматом кавуна асоціюється у мене закінчення теплого сезону. Хрусткі часточки соковитої ягоди надихнули створити це мило з нуля під нарізку. Створимо незвичайні мильні часточки на кавунову тематику і літній настрій в холодні вечори вам гарантовано. Такі дрібниці зігрівають душу.

Всі новини
20.10.2020